به دنبال خرید شاسیبلندی خارجی و محبوب در بازار ایرانی هستید؟ چه نامهایی را میشناسید؟ مثلا نام سه خودروی تویوتا راوفور، هیوندای سانتافه یا میتسوبیشی اوتلندر به گوشتان خورده است؟ در این مقاله از این سه خودروی معروف برایتان میگوییم تا راهی برای شناخت بیشتر محصولات بازار پیش پایتان بگذاریم و اگر قصد خرید دارید، انتخاب و مقایسه برایتان سادهتر شود.
معرفی خودروی هیوندای سانتافه
هیوندای را که حتما میشناسید و میدانید که از برترین شرکتهای تولید خودروی کرهای است. هیوندای سانتافه از نظر طراحی بسیار زیبا و جذاب است و همین یکی از عوامل محبوبیت آن در میان مشتریان ایرانیِ طرفدار شاسیبلند است. اجازه بدهید که ویژگیها و مشخصات این خودرو را بیشتر بررسی کنیم.
مشخصات فنی هیوندای سانتافه
- گیربکس: ۶ دنده خودکار شیف ترونیک
- پیشرانه: ۲۴۰۰ سیسی
- حجم موتور: ۲۳۵۹ سیسی
- مصرف سوخت ترکیبی: ۱۱.۱ لیتر
- فاصله بین دو محور: ۲۷۰۰ میلیمتر
مزایای هیوندای سانتافه
- طراحی داخلی هیوندای سانتافه مطلوب است؛ برای مثال، صندلیهای راحت و ساختهشده مبتنی بر اصول ارگونومیک دارد.
- آپشنهای خوب و قابلتوجهی در این خودرو عرضه و ارائه میشود. تهویه حرارتی صندلیها در کنار سانروف، سیستم صوتی پیشرفته، دوربین نمای عقب، کروزکنترل و… از جمله امکانات جانبی مطلوبش هستند.
- فضای این خودرو بزرگ و جادار است و سرنشینان عقب در هنگام سواری از رفاه بسیار خوبی برخوردار میشوند.
معایب هیوندای سانتافه
- این خودرو پیشرانهای بسیار قوی ندارد. برای همین هم شتاب و کشش زیادی از آن انتظار نداشته باشید.
- یکی دیگر از مشکلات هیوندای سانتافه در محدودیتهای دیدی است که به راننده تحمیل میکند. راننده در این خودرو به نواحی جانبی تسلط کافی ندارد.
- اگرچه فضای سانتافه بزرگ و جادار است اما در ردیف سوم، سرنشینان با فضایی محدود و تقریبا ناکارآمد روبهرو هستند. این ردیف از صندلیها بیشتر مناسب کودکان یا افراد کوتاهقامت است.
حتما بخوانید: استعلام خلافی خودرو؛ چگونه خلافی خودرو را کم کنیم؟
معرفی خودروی تویوتا راوفور
تویوتا راوفور هم از محصولات شرکت معروف ژاپنی تویوتاست و از شاسیبلندهای مطرح بازار ایرانی و بینالمللی به شمار میرود. این خودرو امنیت بسیار خوبی دارد و امکانات مختلفی مانند کیسه هوا، کروزکنترل، هشدار برخورد با مانع و عابران پیاده در آن باعث میشود که کنترل خودرو در هنگام رانندگی آسان باشد. در ادامه با مزایا و معایبش هم آشنا خواهید شد.
مشخصات فنی تویوتا راوفور
- گیربکس: ۶ دنده اتوماتیک تیپ ترونیک
- پیشرانه: ۲۵۰۰ سیسی
- حجم موتور: ۲۴۹۴ سیسی
- مصرف سوخت ترکیبی: ۹.۱ لیتر
- فاصله بین دو محور: ۲۶۵۹ میلیمتر
مزایای تویوتا راوفور
- کیفیت ساخت تویوتا راوفور بالاست و خودرویی ایمن به حساب میآید. موسسه معتبر Euro NCAP به این خودرو، نمره کامل ایمنی یعنی ۵ ستاره را داده است.
- طراحی این خودرو هم جذاب است و اگر از شاسیبلندهایی با طرحهای مدرن و ساده استقبال میکنید، از تویوتا راوفور خوشتان خواهد آمد.
- مصرف سوخت این خودرو نسبت به وزن و ابعادش مناسب و منطقی است و نقطه قوتی قابلتأمل برایش به شمار میرود.
معایب تویوتا راوفور
- یکی از معایب قابلملاحظه تویوتا راوفور این است که صدای موتور به کابین آن انتقال پیدا میکند. نفوذ صدا به داخل کابین چندان خوشایند نیست.
- تنظیمات سیستم تعلیق خودرو کمی خشک و سفت است و همین باعث میشود که سواری چندان نرمی را با تویوتا راوفور تجربه نکنید.
- با راوفور نمیتوان به دل جادههای کوهستانی زد و آفرود را تجربه کرد. در مسیرهای گِلی هم چندان همراه مناسبی برایتان نخواهد بود.
مقایسه هیوندای سانتافه با تویوتا راوفور
میان خرید هیوندای سانتافه و تویوتا راوفور شک دارید؟ اجازه بدهید که مقایسهای از نقطهنظر طراحی، مشخصات فنی و امکانات این دو داشته باشیم تا تکلیفتان مشخصتر شود. تویوتا راوفور از شاسیبلندهای جمعوجور بازار است و طراحی آن در مقایسه با سانتافهای که از کراساُورهای سایز متوسط است، کمی قدیمیتر به نظر میرسد. البته دقت کنید که طراحی و ظاهر هر دو مقبول است اما در مقایسه، سانتافه کمی مدرنتر و بزرگتر ساخته میشود.
از نقطهنظر امور فنی این دو خودرو تقریبا در یک سطح و جایگاه قرار دارند و نمیتوان مقایسه دقیقی میان آنها به خرج داد. فقط یادتان باشد که مصرف سوخت سانتافه بیشتر است و البته شتاب بالاتری هم دارد.
از جنبه امکانات جانبی و رفاهی اما میتوان نتیجهگیری قطعی داشت. سانتافه امکانات و آپشنهای متعدد و جذابی دارد که باعث میشود، در این قسمت از مقایسه، چند گام جلوتر از تویوتا راوفور قرار بگیرد.
حتما بخوانید: مقایسه توسان جدید، اسپورتیج ۲۰۱۵ و میتسوبیشی asx
معرفی خودروی میتسوبیشی اوتلندر
اوتلندر از شاسیبلندهای معروف شرکت ژاپنی میتسوبیشی است. این خودرو جذابیتهای ظاهری دارد و از نقطهنظر شکل و طراحی در میان خریداران محبوب است. اوتلندر محصولی زیباست که رفاه زیادی در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار میدهد. پس اجازه بدهید که کمی دقیقتر به بررسی آن بپردازیم.
مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر
- گیربکس: CVT با قابلیت تعویض ۶ دنده به صورت دستی
- پیشرانه: ۲۵۰۰ سیسی
- حجم موتور: ۲۳۶۰ سیسی
- مصرف سوخت ترکیبی: ۹.۳ لیتر
- فاصله بین دو محور: ۲۶۶۹ میلیمتر
مزایای میتسوبیشی اوتلندر
- سیستم تعلیق این خودرو طراحی خوبی دارد و قوی عمل میکند. فرمانپذیری آن هم مطلوب است و کیفیت رانندگی را بالا میبرد.
- فضای داخلی میتسوبیشی اوتلندر بزرگ و جادار است و از نظر طراحی درونی و بیرونی هم ظرافت و دقت زیادی در آن به خرج داده شده است.
- این خودرو از نقطهنظر ایمنی هم ۵ ستاره از ۵ ستاره شرکت معتبر و معروف NCAP اروپا را دریافت کرده است.
معایب میتسوبیشی اوتلندر
- اوتلندر از نقطهنظر فنی خودروی خوبی به حساب میآید اما گیربکس آن ضعفهایی دارد و از چالاکیاش جلوگیری میکند. در واقع، بهتر است بگوییم که در جاده چندان تیز و سریع نیست.
- اگرچه طراحی میتسوبیشی زیبا و اصیل است اما میتوانست کمی مدرنتر جلوه کند. این خودرو بعضی از آپشنهای متداول را ندارد و برای مثال، فاقد امکاناتی جانبی مانند دوربین ۳۶۰درجه، گرمکن فرمان و… است.
- مصرف سوخت میتسوبیشی اوتلندر نسبتا زیاد است و این از ویژگیهایی است که میتواند به اوتلندر نمره منفی بدهد.
مقایسه میتسوبیشی اوتلندر با سانتافه
اگر بخواهیم میان هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر مقایسهای صورت بدهیم، باید ابعاد فنی، ظاهری و امکانات جانبی این دو را در کنار هم بگذاریم و ببینیم که برنده رقابت بهطور حدودی کدام خواهد بود. کیفیت سواری این دو خودرو تقریبا مشابه است اما در این رقابت میتسوبیشی اوتلندر کمی جلوتر میایستد. این خودروی ژاپنی دید جانبی بهتری نسبت به رقیب در اختیار راننده قرار میدهد و سواری با آن کمی دلچسبتر است.
طراحی هر دو خودرو تقریبا در یک جایگاه میایستد و همرده است و امکانات رفاهی مشابهی هم دارند. بهطور کلی، این دو خودرو تقریبا در یک سطح میایستند و اگر بنای خرید دارید، باید سلیقه و ترجیحات شخصیتان را در نظر بگیرید و دست به انتخاب بزنید. چون از نظر کیفی چندان از هم دور نیستند.
در آخر
مقایسه سه خودروی تویوتا راوفور، هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر به رسیدن به دیدی بهتر درباره این خودروها کمکتان کرد؟ کدام مورد برایتان جذابتر بود و آن را به دیگران ترجیح دادید؟