اخبار خودرو

اغلب تصادفات شهری در تهران مربوط به روزهای پایانی هفته است

امیر عباسی نویسنده: امیر عباسی
۱۴۰۳/۰۴/۱۱
1 دقیقه مطالعه
اغلب تصادفات شهری در تهران مربوط به روزهای پایانی هفته است

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از حادثه خیز بودن معابر عمومی شهر تهران در ایام پایانی هفته‌ها خبر داد.

براساس اعلام سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ عمده فراوانی تصادفات در شهر تهران از نیمه هفته به انتهای هفته است. در  فصل بهار  امسال در  روز  سه‌شنبه ۱۴ درصد، چهارشنبه ۱۵ درصد و روز  پنج‌شنبه ۱۶ درصد فراوانی  تصادفات را در  شهر  تهران شاهد بوده‌ایم.

در اوایل هفته شهروندان بهتر و قانونمندتر رانندگی می‌کنند و هرقدر که به انتهای هفته می‌رسیم شاید به‌خاطر خستگی و فشار کاری و همچنین آمدوشدها، شاهد تصادفات بیشتری در آخر هفته‌ها هستیم.

وی بیان داشت:

البته تردد‌های بیشتر و بالاتری را در آخر هفته‌ها به جهت مهمانی رفتن‌ها و دید و بازدید‌ها داریم که تاثیر خود را در تصادفات می‌بینیم به خصوص پنج شنبه شب‌ها این موضوع بیشتر خود را نشان می‌دهد.

اشتراک گذاری در:

۰ دیدگاه

هنوز دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است. اولین نفر باشید!

دیدگاه‌تان را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *