مخالفت نمایندگان مجلس با واگذاری ایران خودرو به کروز

0 244

در جریان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در روز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳، دو تن از نمایندگان مجلس طی نطقی نسبت به واگذاری ایران خودرو به شرکت کروز واکنش نشان داده و خواستار ابطال آن شدند.

به گزارش کارنامه، نایب رئیس مجلس‌، نسبت به واگذاری سهام ایران خودرو به بخش خصوصی واکنش نشان داد و گفت‌: مجلس واگذاری که در آن تضاد منافع، رانت و خلاف باشد را نمی‌پذیرد. علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی‌، در جلسه علنی امروز مجلس با اشاره به واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی گفت: واگذاری به بخش خصوصی و حمایت از بخش خصوصی کار درستی است.

وی افزود: قطعا مجلس واگذاری که در آن تضاد منافع، رانت و خلاف باشد را نمی‌پذیرد.در جلسه دیروز مجلس نیز بیش از ۱۰۰ نماینده در نامه ای به مسعود پزشکیان رئیس جمهور خواستار ابطال واگذاری سهام ایران‌خودرو به کروز شدند.با ابلاغ قطعی رای هیئت تجدیدنظر شورای رقابت، حضور کروز در مالکیت و مدیریت ایران‌خودرو مصداق رویه انحصار بوده و غیرقانونی است.

با واگذاری ایران خودرو به کروز باید منتظر بلایی مثل پیجرهای لبنان باشیم!

حمید رسایی دیگر نماینده مجلس نیز در اظهاراتی با واگذاری ایران‌خودرو به کروز مخالفت کرد و گفت: باید منتظر بلایی مثل پیجرهای لبنان باشیم! رسایی افزود: یکی از شرکای کروز تابعیت آمریکایی دارد و فراری است؛ همسر او هم کارمند رسمیِ اف‌بی‌آی است. این افراد وقتی امروز آنجا هستند، در آینده باید منتظر باشیم که خودروهای ایران‌خودرو مثل پیجرهای لبنان، وسط خیابان‌های تهران یک روز آتش بگیرند.

گره کور خصوصی سازی در اقتصاد ایران

آن طور که مشخص است قرار نیست ماجراها و حواشی واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی تمام شود؛ هر روز شاهد موضع گیری‌های متناقض از سوی مسئولین کشور هستیم و همین اختلافات منجر به عدم موفقیت در اجرای این بخش مهم از سیاست مصوب حاکمیت می‌شود.

پیش‌تر نیز خصوصی‌سازی‌های مسئله دار سبب شده بود تا مشکلات گسترده‌ای برای کارخانه‌هایی نظیر هفت‌تپه، آذراب، هپکو و کشت و صنعت مغان شکل بگیرد؛ نکته مهم این است که ایران‌خودرو چند ده برابر شرکت های یاد شده نیروی انسانی دارد و انتقال مالکیت آن از حساسیت به مراتب بیشتری برخوردار است. پس بهتر است به‌جای اختلاف افکنی و ایجاد دردسر هم برای دولت و هم برای مالک جدید، نسبت به نظارت دقیق و مستمر اموال واگذار شده اهتمام ورزید تا این خصوصی سازی مثل سایر تجربه‌ها به تلخی ختم نشود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.