رونمایی از آمیکو آرتیستون در چهارمین نمایشگاه خودرو تهران

0 2,282

ارس خودرو با رونمایی از آمیکو آرتیستون توانست نظر بازدیدکنندگان را به‌سمت غرفه خود در نمایشگاه بین‌المللی تهران جلب کند. آمیکو آرتیستون از روی پیکاپ چینی N7 هوانگای ساخته شده که جزو پیکاپ‌های لوکس بازار به حساب می‌آید.

نمای جلو و عقب Artystone تلفیقی از شورلوت سیلورادو و فورد F-150 است. جلوپنجره مستطیلی شکل با پترن لانه زنبوری و نوار کرومی در وسط که از دو طرف به چراغ‌های درشت متصل شده است، چهره سیلورادو را در ذهن تداعی می‌کند.

نمای جانبی با سادگی هر چه تمام‌تر طراحی شده و رینگ‌های آلیاژی ۱۷ اینچی و رکاب سرتاسری تنها مشخصات بارز آن به حساب می‌آیند. سادگی در نمای پشت ماشین به حد غایت رسیده، و چراغ‌های کوچک به سبب عدم هماهنگی با جثه درشت خودرو، توی ذوق می‌زنند.

گویا ارس خودرو در هنگام رونمایی از آمیکو آرتیستون فراموش کرده فضای داخل را حداقل به‌طور نمایشی، هم‌سطح با رقبا کند. به‌محض ورود به کابین، با یک فضای قدیمی و از مدافتاده مواجه می‌شوید. پلاستیک خشک و متریال بی‌کیفیت در بخش‌های مختلف به چشم می‌آید. نمایشگر لمسی و فرمان (مثلا) دی کات تنها ویژگی‌های به‌روز کابین هستند!

مشخصات آمیکو آرتیستون

قلپ تپنده آمیکو آرتیستون، یک موتور ۲٫۴ لیتری توربوشارژ ۴ سیلندره است که حداکثر قدرت و گشتاور آن به ترتیب به ۲۱۵ اسب بخار و ۳۲۰ نیوتن‌متر می‌رسد. یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک، نیروی موتور را به چرخ‌های عقب (در حالت رانندگی استاندارد) و یا به هر چهار چرخ انتقال می‌دهد.

آرتیستون همانند اکثر پیکاپ‌های موجود در بازار شامل تجهیزات و امکانات ایمنی و رفاهی متعددی می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به سیستم کنترل پایداری الکتریکی، کروز کنترل، سیستم کنترل حرکت در سربالایی، استارت دکمه‌ای، آینه‌های جانبی برقی تاشونده، سیستم تهویه مطبوع، کامپیوتر سفری، دو ایربگ برای سرنشینان جلو، قفل دیفرانسیل عقب و غیره اشاره کرد.

پیکاپ آمیکو آرتیستون به‌عنوان جایگزین آمیکو آسنا اتوماتیک و به احتمال زیاد در اواخر سال جاری، یا اوایل سال آینده روانه بازار می‌شود. فوتون تونلند یورو ۵ و KMC T8 رقبای اصلی این ماشین به حساب می‌آیند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.